Cele mai vândute

Vision Spinner II 1650mAh Baterie eGo tensiune variabilă Reglabilă

Vision Spinner II 1650mAh Baterie eGo tensiune variabilă Reglabilă
Vision Spinner II 1650mAh Baterie eGo tensiune variabilă Reglabilă Vision Spinner II 1650mAh Baterie eGo tensiune variabilă Reglabilă
Cod produs: 1026
Disponibilitate: 19
Preț: 29,41 € 26,74 €

Opțiuni disponibile


* Color:

Cant.:     - SAU -   Wish List
Comparație
Vision Spinner II 1650mAh Baterie eGo Voltaj Variabil Reglabil.
 
Vision Spinner 2 este cel mai puternic de tensiune vaporizator variabil astăzi. Ambalare 1650 mAh de capacitatea bateriei, aceasta tigara electronica este mai lung decât majoritatea ecigs eGo-stil de pe piata. Noul design este gata de a termina de lucios care arata minunat. Trebuie să încercați cu siguranta l.

Pachetul contine:
     Vision Spinner 2 cu 1650 mAh și tensiune variabilă de la 3.3-4.8v;
     manual de instrucțiuni în limba engleză.

Specificatii:
     Buton de alimentare cu indicator de baterie
     Capacitatea bateriei: 1650 mAh
     Cut-off time: aproximativ 8 secunde
     Durată de încărcare: 5-6 ore (de la zero până la încărcare completă)
     Dimensiuni: 125mm (L) x 16mm (D).

Vision Spinner 2 este găzduit în oțel inoxidabil masiv cu un finisaj lucios. Culorile disponibile includ oțel inoxidabil și negru.
Nu este nevoie de a aduce baterii suplimentare cu tine, deoarece puteți Vape toată ziua pe o singură încărcare!
Ușor să se adapteze Voltaj: Vision Spinner 2 este ușor și compact, oferindu-vă un ecig tensiune variabilă extrem de portabil, pe care le puteți regla pe picior de plecare. La baza bateriei este un cadran de spin cu un ecran numerotat clar. Veți vedea patru marcaje: 3,3, 3,8, 4,3 și 4,8 volți. Rotiți selectorul pentru a alinia linia roșie cu nivelul de tensiune de ieșire adecvat cum este marcat în număr.
În cazul în care setările implicite nu corespunde preferințelor dvs. vaping puteti alege orice ieșire de tensiune pe întreaga gamă. Rotiți linia roșie în orice poziție de-a lungul scalei între 3,3 volți și 4,8 volți pentru a ajusta ieșire de tensiune. Cu o linie de spin moale și ergonomic, puteți ajusta cu ușurință de tensiune cu o singură mână ca te uiti pentru setarea corect care lovește locul tău dulce.
Modernizate placă de circuit: Vision a luat modelul original de tors și modernizate nu numai celule de baterii, ci PCB circuite acestuia, precum și pentru a îmbunătăți stabilitatea acestei a doua versiune. Placa de circuit restructurat asigură Spinner 2 are o viață a bateriei mai mare decât primul dispozitiv generație.
Comutator de alimentare cu indicator de baterie: Nu sunt multe eGos avea un ecran LCD, ceea ce face dificilă pentru a monitoriza nivelurile de încărcare a bateriei.Vision Spinner 2-a încorporat un indicator de încărcare în comutatorul de alimentare, astfel încât să știți cât de mult puterea este lăsat în bateria chiar și în absența unui display cu LED-uri.
Performanța bateriei este, de asemenea, monitorizată pentru a se asigura Spinner-ul 2 este mereu în prim stare și protejat de abuz. În cazul în care bateria este prea descărcată și evacuate, se va opri automat dispozitivul în jos pentru a preveni deteriorarea țigară electronic. Lumina LED-ul va clipi, de asemenea, de 5 ori să vă reamintesc că bateria trebuie reîncărcată.
Dacă butonul se aprinde alb atunci când bateria este pe, înseamnă că aveți 60% baterie -100% power.If butonul se aprinde albastru atunci când bateria este pe, înseamnă că puterea rămasă este de 30% -60% .Daca butonul se aprinde portocaliu când baterie este aprins, înseamnă ai doar mai puțin de 30% din puterea bateriei.
Butonul de pornire se va aprinde de 15 ori în culori amestecate pentru a indica faptul că nu există nici o putere din stânga și e timpul să reîncărcați Vision Spinner 2.
510 / eGo compatibilitate filet: Vision Spinner 2 tigara electronica are 510 / eGo filetat astfel încât acesta este compatibil cu toate 510 sau ego Atomizoare, cartomizers și clearomizers.
Sisteme de siguranta: Ca majoritatea vaporizatoare variabile de tensiune, Vision Spinner 2 are caracteristici de siguranță pentru a se proteja, precum și dispozitivul dvs. de e-lichid livrare.
Spinner 2 este echipat cu un monitor circuite. Atunci când este detectat un scurt-circuit, bateria se va opri automat în sine si se reia de putere atunci când circuitul revine la normal.
Puteți bloca dispozitivul pentru a preveni activarea accidentală când Spinner-ul 2 este în buzunar sau în geantă. Pentru a bloca sau debloca Vision Spinner 2 bateria, apasati butonul de 5 ori în interval de 1,5 secunde. Atunci când bateria este în modul de blocare, clipește butonul de trei ori în culori amestecate pentru a indica faptul că bateria este oprit. Când bateria este în modul de deblocare, butonul clipește de trei ori în culori amestecate pentru a indica faptul că bateria este activat.
Vision Spinner 2 are un cronometru de oprire, astfel încât să nu deteriora atomizor dumneavoastră în cazul în care este apăsat butonul prea mult timp. În cazul în care butonul de pornire este apăsat timp de 10 secunde, bateria se va opri până când butonul este eliberat.
Nu împingeți linia roșie trecut de 3,3 volți sensul acelor de ceasornic și peste 4,8 volti contra-sensul acelor de ceasornic. Răsucirea selectorului de forta ar putea deteriora bateria.
O notă scurtă pe reglare de tensiune - stabilirea tensiunea prea mare ar putea duce la descărcarea bateriei repede. O bază de bun ar fi de 3,3 volți, care este tensiunea reglementată standard de baterii eGo.

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău           Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată: