Cele mai vândute

Clearomizor Vapo E2 capacitate 3,6ml

Clearomizor Vapo E2 capacitate 3,6ml
Cod produs: 365
Disponibilitate: 40
Preț: 6,39 €
Cant.:     - SAU -   Wish List
Comparație
Clearomizorul Vapo E2 arată si functioneaza fantastic . Trebuie doar să te uiți la acest clearomizor ca să iti dai seama că este superb din toate punctele de vedere: cu un design frumos, de mare capacitate - 3,6ml, oferă o uimitoare cantitate de vapori. Clearomizorul Vapo E2 este un plus genial la gama tot mai larga de clearomizoare/cartomizoare de pe piața din ziua de azi. Ușor de dezasamblat și curățat pentru un nivel de vapori mai mare. 
 
Specificatii Vapo E2:
- Dimensiune Vapo E2 - 78mm (lungime cu mustiucul montat)
- Volumul Clearomizorului - 3.6ml
- Rezistența Clearomizorului - 2.6-2.8ohms
- Culori Vapo E2 - Inox.
- Poate fi utilizat cu baterie Twist Vapo E2, cu o capacitate de la 650mAh la 1300 mAh.
 
Vapo E2 poate fi ușor demontat.
Unul dintre aspectele forte ale clearomizorului E2 este capacitatea sa de a se demonta, permițându-vă să ajungeti la părțile mai greu accesibile, lucru care ajută atunci când vine vorba de curățare și întreținere. Acest clearomizor folosește rezistente cu filet care pot fi inlocuite cu usurinta atunci cand clearomizorul nu mai produce vapori. Acest lucru face ca Vapo E2 sa fie într-adevăr economic, practic și elegant.
Vapo E2 are o capacitate mare - 3,6ml.
 
O altă caracteristică deosebită a Vapo E2 este rezervorul de 3,6ml pentru elichid. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să  il umpleti cu e-liquidul dumneavoastră preferat la fel de des ca pe celelalte clearomizoare și, datorita designului inteligent al E2, de mare capacitate, nu aratăca un clearomizor mare, spre deosebire altele de mare capacitate care arata grotesc.

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău           Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată: