Cele mai vândute

Aparat de măsură a rezistenței de la atomizoare sau cartomizoare

Aparat de măsură a rezistenței de la atomizoare sau cartomizoare
Cod produs: 888
Disponibilitate: 9
Preț: 17,05 €
Cant.:     - SAU -   Wish List
Comparație

Aparat de măsură a rezistenței de la atomizoare sau cartomizoare.
Testați cu ușurință valoarea rezistenței cartomizoarelor si atomizoarelor. Pur și simplu inșurubați un cartomizor sau atomizor și acest tester vă va arăta nivelul de ohmi. Acest Ohm tester va arăta cifra 1 în in partea stângă în cazul în care nu există nici un flux de curent prin dispozitiv. Precizia de bază este 0.005 Ohm sau 0,2%.
Când măsurarea este sub 1.00 Ohm , contorul va afișa M ohmi in loc de 0(zero) ohmi. Acest lucru înseamnă că nu va fi nici un punct zecimal . Deci,  0.75 ohmi ar fi 750m Ohms .
Aparatul este simplu și ușor de utilizat, cu filet pentru atomizoarele 510 și 901/808. Extensii sau adaptoare pot fi folosite pentru a testa alte atomizoare sau cartomizoare precum și atomizoare si cartomizoare tip eGo. Amperajul test este doar 6mA și nu va încalzi rezistența atomizorului testat.
Este nevoie de două ( 2 ) baterii AA de 1,5 V care nu sunt incluse in preț. NU FOLOSIȚI acumulatori tip 14500 Li - ion sau alte baterii de 3.7 Volți pentru că acest lucruri poate duce la citiri inconsistente.

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău           Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată:Customers who bought this product also bought the following products: