Cele mai vândute

E-LIQUID 10 ml Vegetal Dekang (CARAMEL)

E-LIQUID 10 ml Vegetal Dekang (CARAMEL)
Cod produs: 78
Disponibilitate: 92
Preț: 2,75 €

Opțiuni disponibile


* Strength:
Cant.:     - SAU -   Wish List
Comparație

 

E-LIQUID-ul pe baza de glicerina vegetala poate fi folosit la orice tip de rezerva de tigari electronice din comert, orice trabuc electronic, orice pipa electronica, tigari de diferite marimi si cu diferite modele de rezerve. Lichidele comercializate de noi sunt originale si sunt produse de cel mai mare producator de e-lichide din lume, Dekang.

E-LIQUID - Lichid pentru e-tigara

Lichide vegetale  DEKANG pe baza de glicerina vegetala, nu contin Propilen-Glicol!

Lichidele comercializate de noi sunt originale, importate direct de la producatorul modelului DSE901. Ele sunt produse de cel mai mare producator de e-lichide din lume, Dekang si au raport toxicologic. Lichidul nu contine Propilen-Glicol ca si majoritatea lichidelor care se gasesc pe piata.

LICHIDUL CONTINE:

- Glicerina vegetala (VG)

- Apa pura

- Etil Maltol (aroma)

- Nicotina (extrasa din tutun)

Nivel Nicotina aromele tutun: High (24 mg), Mediu (16 mg), Low (11 mg), Zero (fara nicotina)

Nivel Nicotina celelalte arome (fructe, menta, etc): High (16 mg), Mediu (11 mg), Low (6 mg), Zero (fara nicotina)

Utilizarea E-Liquid-ului: picuraţi 3-4 picături din E-Liquid în patronul (cartusul) consumat în parte, apoi înşurubaţi-l înapoi în dispozitiv, astfel veţi putea fuma din nou.

Sticlutele sunt sigilate, etichetate, contin picurator si au capac de protectie pentru deschideri accidentale. Conţin 10 ml de nicotină lichidă care corespunde cu 10-15 pachete de ţigări tradiţionale.

Lichidul comercializat de magazinul nostru este produs de cel mai mare producator in domeniu , DEKANG BIOTECHNOLOGY CO si este in concordanta cu calitatea celorlalte produse comercializate de noi , avand certificate toxicologice SGS , fapt ce demonstreaza lipsa substantelor cancerigene , atat de mediatizate , din componenta sa. Deasemenea datorita calitatii superioare si concentratiei echilibrate de ingredienti , folosita cu tigarile sau trabucurile comercializate de noi degaja o aroma si o concentratie de abur forte intensa.

la fiecare comanda va rugam sa mentionati exact ce arome doriti sa va trimitem

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău           Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată:Customers who bought this product also bought the following products: