Cele mai vândute

Vision Star APV Mod cu Voltaj Variabil

Vision Star APV Mod cu Voltaj Variabil
Cod produs: 406
Disponibilitate: 10
Preț: 45,69 €
Cant.:     - SAU -   Wish List
Comparație
Acesta este un nou Mod cu  Voltaj Variabil de la Vision. Modul Vision cu Voltaj Variabil  are mai multe configuratii disponibile, oferind o cantitate mare de funcționalitate și flexibilitate. Cu un finisaj cromat, acest Mod este confortabil de ținut și ușor de utilizat. Modul Vision cu Voltaj Variabil poate arata atat voltajul bateriei cat si al atomizor / cartomizor in ohmi. Acest Mod are sistemul 5 click protectie on/off. Cu un conector eGo/510 sigilat încastrat pentru a maximiza numărul Cartomizoare sau Atomizoare pe care le puteți utiliza.
 
Dimensiuni:
- Lungime: 137mm;
- Diametru: 22mm.
 
Instrucțiuni Mod Vision VV :
1. Vision VV Mod are 2 moduri pentru tensiunea de ieșire, RMS și AVG, și puteți comuta între ele cu ușurință.  Apăsați oricare dintre mini butoane pentru mai mult de 10 secunde până când ecranul LCD afișează N01 sau N02. Dacă vedeți N01, atunci  utilizati modul AVG, dacă vedeți N02 inseamna ca modul RMS este utilizat. Odată ce ati selectat modul dorit, apăsați oricare dintre mini butoane pentru a comuta între AVG și RMS. Avertizare: Când Vision VV Mod foloseste statutul AVG, produsul poate produce o putere mult mai mare pe același pulverizator decât in modul de lucru în RMS și se poate deteriora atomizorul  sau cartomizorul dumneavoastră.  Așa că vă sugerăm să utilizați modul RMS. Vă rugăm să nu încercați modul AVG decat daca sunteți un Modder experimentat.
 
2. Ego-ul APV are 2 moduri de operare:
 
- Modul 1: tensiune constantă. În acest mod, APV-ul ajustează voltajul de la 3.0V la 6.0V  în trepte de 0.1V.
 
- Modul 2: putere constantă.  În acest mod, APV-ul ajustează puterea de la 3.0 W la 15 W in trepte de 0.5 W. Modul este comutat ținând apăsat mini butoanele împreună în același timp pentru 3 secunde. Puteți comuta apoi între cele 2 moduri. Apoi reglați voltajul sau wattajul  în plus sau în minus folosind unul dintre butoanele mini, individual.
 
3. Ego-ul APV poate potrivi (1) 18650, (2) 18350, sau (1) 18350! Toate acestea, fără a schimba capacul! Se poate folosi protejate și IMR top plat și butonul de sus 18650s și 18350 baterii.
 
4. La Vision V.V. Mod puteți verifica și afișa rezistența atomizorului / cartomizorului folosit  prin apasarea butonul mini din dreapta timp de 3 secunde.
 
5. La Vision V.V. Mod puteți verifica și afișa tensiunea  bateriilor IMR Li-ion ținând apăsat butonul mini din stânga timp de 3 secunde.
 
6. Vision V.V. are filet 510/eGo și funcționează bine pe cele mai multe atomizoare / cartomizoare cu filet 510/eGo.
 
7. Vision V.V. are un ecran albastru OLED, care este ușor de citit.

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău           Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată: