Cele mai vândute

Vanilie Silver Label 10ml Dekang

Vanilie Silver Label 10ml Dekang
Marca: Dekang
Cod produs: 721
Disponibilitate: 68
Preț: 3,46 €

Opțiuni disponibile


* nivel nicotina:

Cant.:     - SAU -   Wish List
Comparație

Vanilie Silver Label 10ml Dekang. 

Baza acestui produs este: 80% VG si 20% PG
Lichidul Dekang este cel mai apreciat lichid la nivel mondial datorita aromelor folosite de producator.
 
Aroma Vapor (folosita ca si e-lichid) este una dintre principalele componente ale acestui lichid, nelasand in urma utilizarii niciun miros. Vaporii nu conțin nici substante cancerigene nici alte ingrediente chimice nocive.
Aroma Vapor poate fi utilizat impreuna cu toate tipurile de cartușe, Clearomizoare, cartomizoare,  etc.
Toate produsele sunt supuse independent controlului de calitate și au mai multe certificate internaționale, iar Dekang este singurul producător care colaboreaza cu universități de renume din Statele Unite și Europa.
 
Vapor Dekang  are o formula unica, care ofera o aroma naturală.
Dekang Silver Label este varful de gama Dekang. Recipientul de 10 ML Dekang Silver Label este prevazut cu picurator subtire care face mai facila incarcarea cartuselor tank si a cartomizoarelor. Noua sticluta dispune si de un sigiul care garanteaza autenticitatea acestor produse. Am ales sa comercializam acest ambalaj deoarece dorim sa oferim clientilor doar produse de calitate fara a lasa nicio urma de indoiala asupra autenticitatii acestora.
 
Componența aroma Vapor Dekang:
Compania Dekang foloseste numai potențatori de aromă naturali, de înaltă calitate și lichide sănătoase din producție proprie. Acesta asigură siguranța produselor sale prin utilizarea ingredientelor ecologice, care nu contin substanțe nocive.
 
Tehnologia moleculară securizează extractele naturale.
 
Aceste sticlute sunt prevazute cu inscriptia "YNDK" pe capace pentru a va asigura ca acest lichid este autentic.
Toate sticlutele Dekang Silver Label sunt infoliate, cu sigiliu împotriva folosirii lor de catre copii și holograma. Gama Silver Label vă oferă 100 % certitudinea unui lichid Dekang autentic și cea mai bună protecție a consumatorilor  împotriva e-lichidelor periculoase, contrafăcute.
 
Când primiți sticluta de e-lichid, va trebui să taiați 1mm din partea de sus  a pipetei de plastic cu o foarfeca. Până atunci, sticla este complet etanșă. Pentru cel mai bun gust, permite sticluței sa respire timp de 48 de ore.

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău           Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată: